Megjelent az Ellensúly 2021/1-2. dupla száma

A dupla lapszámban kiemelten foglalkozunk azzal, hogy milyen lesz a világ 2020 után, hogyan alakulnak át a gazdasági, társadalmi viszonyok, van-e hidegháborús feszültség az Egyesült Államok és Kína között, milyen változásokat hoz Joe Biden, visszatérhet-e Washington abba a szerepkörbe, amit 2017-ben elhagyott. Ezeken kívül még elemezzük a magyar-lengyel vétók történetét, a közelgő német választások esélyeit, a hulladékgazdálkodás átalakítását és a levegőszennyezettség kérdését is.

Egyet fizet, kettőt kap a korábbi lapszámokból!

Ha most megrendel egy korábbi lapszámot, egy másikat ajándékba adunk mellé.
 
Önnek mindössze annyi a dolga, hogy a lenti megrendelő űrlapon jelölje meg azokat a lapszámokat, amelyeket szeretne megkapni (a 2021-es kiadásúak kivételével) és a végösszegnek csak a felét utalja el a megadott számlaszámra.
 
Például:
2 kiadvány esetén 1980 forint helyett 990-et,
4 kiadvány esetén pedig 3960 forint helyett 1980-at.
 
Az akció a készlet erejéig tart és a 2021-es lapszámok rendelésére nem vonatkozik. 

Folyóiratunk aktuális és korábbi lapszámait megvásárolhatja az Írók Boltjában (1061 Budapest, Andrássy út 45.), vagy az alábbi űrlapon rendelheti meg.

Egy lapszám ára 990 forint, online rendelés esetén a postai kézbesítés díját az Ökopolisz Alapítvány állja.

További kérdései esetén írjon nekünk a szerkesztoseg@ellensuly.hu címre, vagy hívjon minket a +36 70 799 0915 telefonszámon!

Amennyiben magánszemélyként rendel, kérjük töltse ki a lenti megrendelési űrlapot, válasz e-mailben tájékoztatjuk a fizetési módról. Céges előfizetésért, kérjük ide kattintva adja meg cége adatait!